[Owasp-pantera] mysql-python error not letting me connect for projects

list at roseslabs.com list at roseslabs.com
Fri Jul 25 07:17:17 EDT 2008


Python 2.4 MSI is X64 ready however most python apps are not... Is not
recomended to use X64 yet.

I assume thats your problem.

SRF

> "password used by the installer"? As I mentioned, the installer did
> NOT install the db (mysql, but not the actual db). That I did using
> the generic instructions for windows. In any case, I am just using
> "password" for password, the updated the config accordingly. Is there
> any way to increase the level of detail that mysqldb generates? It is
> almost certainly a wrapper issue as independently all the parts seem
> to work. Just to repeat though, it's a 64-bit machine and that things
> don't "Just Work" doesn't surprise me... has anyone got it working on
> Vista 64-bit (I'm pretty certain one would see exactly the same
> problems)?
> Cheers
> Anton
>
> 2008/7/25  <list at roseslabs.com>:
>> Hi Anton,
>>
>> I suppose you changed the password because "panteradb" is not the
>> password
>> used by the installer by default.
>>
>> Did you use mysql client to connect to mysql server and works fine?
>>
>> I believe you are the first to try on win2008.
>>
>> SRF
>>
>>>>
>>>> That looks more related to python mysql wrapper (mysqldb) issue.
>>>> Please,
>>>> provide more info and description of your setup.
>>>
>>> Um... nothing really to tell apart from what I already mentioned. I
>>> used the default values everywhere. I thought the installer might
>>> install the db for me but had to do that manually... Again, I just ran
>>> the windows installer and the cache mode worked. The when trying to
>>> get the project mode operational installed the db (with user, etc.).
>>> The db is installed properly and the user in the config file can
>>> connect from the command line to panteradb. Might there be an issue
>>> with using this installer on a 64-bit win2008 std?
>>>
>>>
>>>>> I'm trying to get pantera working on win2008 standard. I used the
>>>>> windows installer, and everything went ok. I got it to the point
>>>>> where
>>>>> the db is installed, but keep getting the following errors:
>>>>>
>>>>> ...
>>>>> [Thu Jul 24 10:47:43 2008] : Error DDBB: Unable to connect
>>>>> --------------------------------------------------------
>>>>>
>>>>> [Thu Jul 24 10:47:43 2008] : _mysql_exceptions.OperationalError
>>>>> ...
>>>>>
>>>>>> mysql -upantera -ppassword panteradb
>>>>> works fine and the pantera user is a cluster super user (needed for
>>>>> triggers). The config has the correct values. What am I missing?
>>>>> Cheers
>>>>> Anton
>>>
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Owasp-pantera mailing list
>> Owasp-pantera at lists.owasp.org
>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-pantera
>>
>
>
>
> --
> echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq' | dc
> This will help you for 99.9% of your problems ...
>




More information about the Owasp-pantera mailing list