[Owasp-pantera] Pantera error encountered

sherwin de claro sherwin.de.claro at gmail.com
Mon Jun 4 05:07:54 EDT 2007


To Whom It May Concern:



Pantera running:

C:\Pantera_Release>runme



C:\Pantera_Release>rem Runme.bat for Pantera - Web Assessment Studio (WAS)



C:\Pantera_Release>PATH=C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;

C:\Program Files\Common Files\Adobe\AGL;C:\Program
Files\SecureCRT\;C:\Program F

iles\Microsoft SQL Server\80\Tools\BINN;C:\Program Files\MySQL\MySQL Server
5.0\

bin



C:\Pantera_Release>echo "Running Win32 Pantera"

"Running Win32 Pantera"



C:\Pantera_Release>c:\python24\python pantera.py

>>> Running OWASP Pantera - Web Assessment Studio (WAS) V 0.1.3

>>> Roses Labs Innovations (RL+I)

>>> http://www.roseslabs.com





[Mon Jun 04 13:42:28 2007] : >>> OWASP Pantera UI V 0.3.2 Started





Pantera running on cache mode:

->->->->-> REQUEST 12 - samsvr001.newpagcor.com:80 [Mon Jun 04 13:43:26
2007] ->

->->->->





GET /samapp/wfResetLimits.aspx HTTP/1.0

Host: samsvr001.newpagcor.com

User-Agent: Opera/9.01 (Windows NT 5.2; U; en)

Accept: text/html, application/xml;q=0.9, application/xhtml+xml, image/png,
imag

e/jpeg, image/gif, image/x-xbitmap, */*;q=0.1

Accept-Language: en-US,en;q=0.9

Accept-Encoding: deflate, gzip, x-gzip, identity, *;q=0

Accept-Charset: iso-8859-1, utf-8, utf-16, *;q=0.1

Connection: close

Cookie2: $Version=1

Referer: http://samsvr001.newpagcor.com/samapp/wfAbsencesFrequency.aspx

Cookie: ASP.NET_SessionId=1usdna45ugeevt55zlr0tb45







<-<-<-<-<- RESPONSE 12 - samsvr001.newpagcor.com:80 <-<-<-<-<-





HTTP/1.1 200 OK

Server: Microsoft-IIS/5.1

Date: Mon, 04 Jun 2007 05:43:23 GMT

X-Powered-By: ASP.NET

X-AspNet-Version: 2.0.50727

Cache-Control: private

Content-Type: text/html; charset=utf-8

Content-Length: 126845





Pantera seems to run normally, but I'm having a hard time connecting to
http://pantera/.



Browser setting:



Error in the pantera UI when connecting to http://pantera/

Could not connect.

returning fake 501 page!

Could not connect.

returning fake 501 page!

Could not connect.

returning fake 501 page!





Anything that I miss during the installation/configuration?



Regards.



Ross Sherwin de Claro
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.owasp.org/pipermail/owasp-pantera/attachments/20070604/c2e62c75/attachment-0001.html 
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 10717 bytes
Desc: not available
Url : https://lists.owasp.org/pipermail/owasp-pantera/attachments/20070604/c2e62c75/attachment-0001.jpg 


More information about the Owasp-pantera mailing list