[OWASP-Malaysia] SPR google documents disclosure

fenris mohdfenris at gmail.com
Mon Jun 27 17:29:04 EDT 2011


Your search - *8x05xxxxxxx3* - did not match any documents.
alhamdulillah .. syukur ....

2011/6/28 saiful <akusaiful at gmail.com>

> i like, aku pun nak lupuskan mac ini jugak, nak godak cari typewriter untuk
> digunakan, bebas virus dan tak perlu install antivirus kat typewriter,
> google pun tak dapat nak cari
>
>
> 2011/6/27 Hasanuddin Abu Bakar <bizkutrai at gmail.com>
>
>> Encik Haris, saya cuma pakai advanced search kat option Google.
>> http://www.googleguide.com/advanced_operators.html
>> Ini bukan masalah web application, tapi ni lebih kepada masalah
>> pematuhan polisi perlindungan data peribadi. Sudah banyak yang saya
>> jumpa terutamanya di website Malaysia, namun semua orang buat tak tahu
>> dan beranggapan mendedahkan data peribadi ini bukan satu masalah
>> besar.
>>
>> Contohnya seperti laman NST
>> http://www.nst.com.my/nst/spotoncontest#winners
>> dan banyak lagi website yg sewaktu dengannya. Tidak memerlukan skill
>> 1337 h4ck0r untuk mendapatkan maklumat seperti ini.
>>
>> Cuba google nombor MyKAD anda di Google. kejutan pasti menanti.
>>
>>
>> Hasanuddin Abu Bakar
>> GSEC, LPIC-1, Novell CLA
>> IT Security Engineer
>> +6017 913 1983
>>
>> Sigma Rectrix Systems (M) Sdn Bhd
>> No.15 & 15-1, Jalan Equine 9A,
>> Equine Park, Bandar Putra Permai
>> 43300 Seri Kembangan Selangor
>> URL             : www.sigmarectrix.com
>>
>> Phone        : 03-89486696
>> Fax              : 03-89487796
>> Helpdesk  : 03-89486596
>>
>>
>>
>>
>> 2011/6/27 Harisfazillah Jamel <linuxmalaysia at gmail.com>:
>> > Team
>> > Saya perlu menjawab ni nanti. Selepas ini boleh tak email kepada kami
>> > dahulu. Saya dan Fazli.
>> > Thanks.
>> >
>> >
>> > _______________________________________________
>> > OWASP-Malaysia mailing list
>> > OWASP-Malaysia at lists.owasp.org
>> > https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>> >
>> > OWASP Malaysia Wiki
>> > http://www.owasp.my
>> >
>> > OWASP Malaysia Facebook
>> > http://www.facebook.com/OWASP.Malaysia
>> >
>> > OWASP Malaysia Twitter #owaspmy
>> > http://www.twitter.com/owaspmy
>> >
>> _______________________________________________
>> OWASP-Malaysia mailing list
>> OWASP-Malaysia at lists.owasp.org
>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>
>> OWASP Malaysia Wiki
>> http://www.owasp.my
>>
>> OWASP Malaysia Facebook
>> http://www.facebook.com/OWASP.Malaysia
>>
>> OWASP Malaysia Twitter #owaspmy
>> http://www.twitter.com/owaspmy
>>
>
>
>
> --
> "When there are Thousand of People go against you and only one at your
> side, trust me, I'm the one - akusaiful".
>
> _______________________________________________
> OWASP-Malaysia mailing list
> OWASP-Malaysia at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki
> http://www.owasp.my
>
> OWASP Malaysia Facebook
> http://www.facebook.com/OWASP.Malaysia
>
> OWASP Malaysia Twitter #owaspmy
> http://www.twitter.com/owaspmy
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.owasp.org/pipermail/owasp-malaysia/attachments/20110628/1f6c00b6/attachment.html 


More information about the OWASP-Malaysia mailing list