[Owasp-Malaysia] Joomla design for simpleLinux GNU/Linux [template]

simpleLinux 2fzweb at gmail.com
Sat Jan 8 08:00:08 EST 2011


ni bukan tanya pasal linux la. saya tanya pasal template.. ianya terlampau
universal sebab saya dah "mati idea" tq...

[p/s rata2 nya penyerta milis ni mahir dan pro, sebab tu saya post keatas
kedua2 nya]

2011/1/8 Muhd Syazwan Md Khusaini <jipangmenjerit at gmail.com>

> *objektif
>
> 2011/1/8 Muhd Syazwan Md Khusaini <jipangmenjerit at gmail.com>
>
> 2011/1/8 najmi.zabidi at gmail.com <najmi.zabidi at gmail.com>
>>
>> Bro, in future, Linux-related issue submit to osdcmy & myoss saja, not
>>> owasp
>>> owasp meant for Web Security related stuffs.
>>>
>>> TQ.
>>>
>>
>> yep..ada benar sebab tak bertepatan dengan onjektif :)
>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>>
>>> 2011/1/8 simpleLinux <2fzweb at gmail.com>:
>>> > Salam.
>>> > Saya dah letih mencari template untuk joomla dan berputus asa untuk
>>> design
>>> > webpage untuk simpleLinux dengan kebengongan saya mendesign joomla.
>>> > Siapa boleh tolong designkan joomla untuk simpleLinux?
>>> > dah beratus-beratus template yang saya telah jumpa, semua nya berbayar.
>>> dah
>>> > yang percuma banyak saya cuba tapi satu apa pun tak jadi.
>>> > Saya nak template tu ber background putih, dengan Navigation, spotlight
>>> > [featured image], serta 3 image [untuk navigation] dibawah spotlight
>>> > tersebut
>>> > saya ada sertakan apa yang saya cari selama ini untuk template webpage
>>> > simpleLinux GNU/Linux.
>>> > Ataupun, ada tak plugin untuk joomla supaya saya boleh buat apa2 saja
>>> yang
>>> > saya mahu?? untuk meletakkan module dsb dimana-mana yang saya nak?
>>> > Terima kasih
>>> > --
>>> > Fariz Luqman
>>> > The Chairman of SimpleLinux
>>> > Visit: http://www.simplelinux.tk
>>> > Fb: http://facebook.com/simpleLinux
>>> >
>>> > "There IS a Malaysian Linux Distro"
>>> > ---
>>> > Facebook: facebook.com/farizluqman
>>> >
>>> >
>>> >
>>> > _______________________________________________
>>> > Owasp-Malaysia mailing list
>>> > Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
>>> > https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>> >
>>> > OWASP Malaysia Wiki
>>> > http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>>> >
>>> > OWASP Malaysia Wiki Facebook
>>> >
>>> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>>> >
>>> _______________________________________________
>>> Owasp-Malaysia mailing list
>>> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
>>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>>
>>> OWASP Malaysia Wiki
>>> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>>>
>>> OWASP Malaysia Wiki Facebook
>>> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Muhd Syazwan @ jipang_menjerit
>>
>> http://about.me/syazwan/bio
>>
>> http://blog.ubuntuseekers.com
>> http://blog.syazwan.info
>>
>> jipangmenjerit at gmail.com
>> jipang_menjerit at ubuntuseekers.com
>>
>
>
>
> --
> Muhd Syazwan @ jipang_menjerit
>
> http://about.me/syazwan/bio
>
> http://blog.ubuntuseekers.com
> http://blog.syazwan.info
>
> jipangmenjerit at gmail.com
> jipang_menjerit at ubuntuseekers.com
>
> _______________________________________________
> Owasp-Malaysia mailing list
> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki
> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki Facebook
> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>



-- 
*Fariz Luqman*
The Chairman of SimpleLinux
Visit: http://www.simplelinux.tk
Fb: http://facebook.com/simpleLinux

"There IS a Malaysian Linux Distro"

---
Facebook: facebook.com/farizluqman
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.owasp.org/pipermail/owasp-malaysia/attachments/20110108/ef49e118/attachment-0001.html 


More information about the Owasp-Malaysia mailing list