[Owasp-Malaysia] [Owasp-malaysia] Draf Asal Spoof @ Melaka 2006

Muhammad Yusof muhammadyusof at gmail.com
Thu Feb 25 10:48:16 EST 2010


2010/2/24 Amir Haris Ahmad <amir at localhost.my>

> Dekat mana meeting tu akan dilangsungkan? aku minat sgt ni klu kelantan.
> Apa2 yang boleh aku bantu. Dulu2 masa muda, aku ada buat kerja gila organize
> open source nya talk. Ke hulu ke hilir pegi kolej and cari speaker yang ada
> kat Kelantan. Masa tu member cth Azuddin (HUSM), Zapawi (mesiniaga) jadi
> speaker Buat dekat ITD peng. Chepa (2003). Sifu Maznan MyLinux pun ok jgk
> support masa tu, apa2 yang perlukan orang kat kelantan kontek aku. Lepas tu
> masa tu la Kelantan implement Linux router/fw guna disket (link satu
> kelantan), melalui co. minix solutions SDN BHD. Wow... aku bukan pandai sgt
> pun compare dengan expert2 yang ada, tapi minat tu ada.


aku pun interested kalau dapat turun kelantan ni. why not we start with talk
or seminar first then after that we can think about competition, training,
etc. tq


> rgds
>
> 2010/2/24 Mohd Syamsuri <msyamsuri at gmail.com>
>
> Otai nak balik makan dah tuh.... ;p
>>
>> I have inform kelantan sedc and also kelantan incubator manager and they
>> will organize a meeting to discuss detail about this matter.
>>
>> I hope they will agree to set up first "hacking Competitions" in Kelantan.
>>
>>
>> 2010/2/24 Amir Haris Ahmad <amir at localhost.my>
>>
>> Boleh aku balik rumah.. :)
>>>
>>> 2010/2/24 Ahmad Arafat Abdullah <trunasuci at gmail.com>
>>>
>>> Salam;
>>>>
>>>> AFAIK Kalantan ada fans2 OSS tersendiri.. Slackware, linux lain2...
>>>>
>>>> insyallah kalau takde hal, saya pun nak turun sana jumpa geng2 at kawan2lama...
>>>>
>>>>
>>>> :)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>  2010/2/22 Mohd Syamsuri <msyamsuri at gmail.com>
>>>>
>>>>> Bro kertas kerja ni kalau saya guna pakai dan panggil OWASP team utk
>>>>> turun dan organize event di KELANTAN.
>>>>>
>>>>> agak2 bro sanggup tak turun?
>>>>>
>>>>> saya tgh develop utk wujudkan satu community Kelantan Opensource
>>>>> Center, dan sekarang nih dah ada lab yg 100% guna LINUX **(dual boot
>>>>> Windows)
>>>>>
>>>>> kalau boleh adakan hacking competitions rasanya dah bagus sebagai
>>>>> permulaan.
>>>>>
>>>>> What are your suggestions and why?
>>>>>
>>>>> best regard
>>>>> syamsuri
>>>>> Mynux Solutions
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Owasp-Malaysia mailing list
>>>>> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
>>>>>
>>>>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>>>>
>>>>> OWASP Malaysia Wiki
>>>>> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>>>>>
>>>>> OWASP Malaysia Wiki Facebook
>>>>> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> # uname -a
>>>> NetBSD  5.0 NetBSD 5.0 (GENERIC) #0: Sun Apr 26 18:50:08 UTC 2009
>>>>  builds at b6.netbsd.org:/home/builds/ab/netbsd-5-0-RELEASE/i386/200904260229Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
>>>> i386
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Owasp-Malaysia mailing list
>>>> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
>>>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>>>
>>>> OWASP Malaysia Wiki
>>>> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>>>>
>>>> OWASP Malaysia Wiki Facebook
>>>> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> best regard
>> syamsuri
>> Mynux Solutions
>>
>
>
> _______________________________________________
> Owasp-Malaysia mailing list
> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki
> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki Facebook
> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.owasp.org/pipermail/owasp-malaysia/attachments/20100225/c877041f/attachment.html 


More information about the Owasp-Malaysia mailing list