[Owasp-Malaysia] [Owasp-malaysia] Draf Asal Spoof @ Melaka 2006

Muhammad Najmi Ahmad Zabidi najmi.zabidi at gmail.com
Wed Feb 24 00:04:49 EST 2010


OK kot klate buat.. leh gi jale2... kalo ade local security conf/workshop
kat klate pun molek gak...

Gomol-PC at Klate.. ok tak


Bro Haris:
Draf tu OK kot.

2010/2/24 Amir Haris Ahmad <amir at localhost.my>

> Dekat mana meeting tu akan dilangsungkan? aku minat sgt ni klu kelantan.
> Apa2 yang boleh aku bantu. Dulu2 masa muda, aku ada buat kerja gila organize
> open source nya talk. Ke hulu ke hilir pegi kolej and cari speaker yang ada
> kat Kelantan. Masa tu member cth Azuddin (HUSM), Zapawi (mesiniaga) jadi
> speaker Buat dekat ITD peng. Chepa (2003). Sifu Maznan MyLinux pun ok jgk
> support masa tu, apa2 yang perlukan orang kat kelantan kontek aku. Lepas tu
> masa tu la Kelantan implement Linux router/fw guna disket (link satu
> kelantan), melalui co. minix solutions SDN BHD. Wow... aku bukan pandai sgt
> pun compare dengan expert2 yang ada, tapi minat tu ada.
>
> rgds
>
> 2010/2/24 Mohd Syamsuri <msyamsuri at gmail.com>
>
> Otai nak balik makan dah tuh.... ;p
>>
>> I have inform kelantan sedc and also kelantan incubator manager and they
>> will organize a meeting to discuss detail about this matter.
>>
>> I hope they will agree to set up first "hacking Competitions" in Kelantan.
>>
>>
>> 2010/2/24 Amir Haris Ahmad <amir at localhost.my>
>>
>> Boleh aku balik rumah.. :)
>>>
>>> 2010/2/24 Ahmad Arafat Abdullah <trunasuci at gmail.com>
>>>
>>> Salam;
>>>>
>>>> AFAIK Kalantan ada fans2 OSS tersendiri.. Slackware, linux lain2...
>>>>
>>>> insyallah kalau takde hal, saya pun nak turun sana jumpa geng2 at kawan2lama...
>>>>
>>>>
>>>> :)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>  2010/2/22 Mohd Syamsuri <msyamsuri at gmail.com>
>>>>
>>>>> Bro kertas kerja ni kalau saya guna pakai dan panggil OWASP team utk
>>>>> turun dan organize event di KELANTAN.
>>>>>
>>>>> agak2 bro sanggup tak turun?
>>>>>
>>>>> saya tgh develop utk wujudkan satu community Kelantan Opensource
>>>>> Center, dan sekarang nih dah ada lab yg 100% guna LINUX **(dual boot
>>>>> Windows)
>>>>>
>>>>> kalau boleh adakan hacking competitions rasanya dah bagus sebagai
>>>>> permulaan.
>>>>>
>>>>> What are your suggestions and why?
>>>>>
>>>>> best regard
>>>>> syamsuri
>>>>> Mynux Solutions
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> _______________________________________________
>>>>> Owasp-Malaysia mailing list
>>>>> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
>>>>>
>>>>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>>>>
>>>>> OWASP Malaysia Wiki
>>>>> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>>>>>
>>>>> OWASP Malaysia Wiki Facebook
>>>>> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> # uname -a
>>>> NetBSD  5.0 NetBSD 5.0 (GENERIC) #0: Sun Apr 26 18:50:08 UTC 2009
>>>>  builds at b6.netbsd.org:/home/builds/ab/netbsd-5-0-RELEASE/i386/200904260229Z-obj/home/builds/ab/netbsd-5-0-RELEASE/src/sys/arch/i386/compile/GENERIC
>>>> i386
>>>>
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Owasp-Malaysia mailing list
>>>> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
>>>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>>>>
>>>> OWASP Malaysia Wiki
>>>> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>>>>
>>>> OWASP Malaysia Wiki Facebook
>>>> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>> --
>> best regard
>> syamsuri
>> Mynux Solutions
>>
>
>
> _______________________________________________
> Owasp-Malaysia mailing list
> Owasp-Malaysia at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki
> http://www.owasp.org/index.php/Malaysia
>
> OWASP Malaysia Wiki Facebook
> http://www.facebook.com/pages/OWASP-Malaysia-Local-Chapter/295989208420
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: https://lists.owasp.org/pipermail/owasp-malaysia/attachments/20100224/639075ff/attachment.html 


More information about the Owasp-Malaysia mailing list