<div dir="ltr"><div>Paypal button for chapter sponsorship is also broken!<br></div>-martin<br></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">On Sun, Mar 26, 2017 at 11:34 PM, johanna curiel curiel <span dir="ltr"><<a href="mailto:johanna.curiel@owasp.org" target="_blank">johanna.curiel@owasp.org</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Ok good to know that might be upgrade issues with images , thanks for the update Seba<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br><br>On Sunday, March 26, 2017, Seba <<a href="mailto:seba@owasp.org" target="_blank">seba@owasp.org</a>> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div>Because I have fixed them now myself </div><div>The picture links like [picture link] do not render anymore </div><div>See eg <a href="https://www.owasp.org/index.php/BeNeLux_OWASP_Day_2016-2" target="_blank">https://www.owasp.org/index<wbr>.php/BeNeLux_OWASP_Day_2016-2</a> at the bottom </div><div><br></div><div>Regards </div><div><br></div><div>Seba </div><div><br><div class="gmail_quote"><div>On Sun, 26 Mar 2017 at 17:29, Asim Jaweesh <<a>asim.jaweesh@owasp.org</a>> wrote:<br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div><div>Hi,</div><div><br></div><div>I can see all the logos correctly, no idea what logo is that.<br><br>Sent from my iPad</div></div><div><div><br>On Mar 26, 2017, at 5:15 PM, Seba <<a>seba@owasp.org</a>> wrote:<br><br></div><blockquote type="cite"><div><div>Hi,<div><br></div><div>one of our sponsors pointed out that their logo is not correctly displayed anymore on our chapter leader.</div><div><br></div><div>When looking at the Belgium chapter (or Netherlands chapter) I notice that pictures with links such as </div><div>[<a href="http://www.vest.nl" target="_blank">http://www.vest.nl</a> <a href="https://www.owasp.org/images/6/67/Vest.jpg" target="_blank">https://www.owasp.org/images/6<wbr>/67/Vest.jpg</a>]</div><div>are not displayed correctly anymore.</div><div>See at the bottom of <a href="https://www.owasp.org/index.php/Belgium" target="_blank">https://www.owasp.org/index<wbr>.php/Belgium</a></div><div><br></div><div>Is this related to a wiki upgrade?</div><div>any similar experiences?</div><div><br></div><div>regards</div><div><br></div><div>Seba</div></div>
</div></blockquote></div><div><blockquote type="cite"><div><span>______________________________<wbr>_________________</span></div></blockquote></div><div><blockquote type="cite"><div><br><span>OWASP-Leaders mailing list</span><br><span><a>OWASP-Leaders@lists.owasp.org</a></span><br><span><a href="https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders" target="_blank">https://lists.owasp.org/mailma<wbr>n/listinfo/owasp-leaders</a></span><br></div></blockquote></div></blockquote></div></div>
</blockquote><br><br></div></div><div class="HOEnZb"><div class="h5">-- <br><div dir="ltr"><div>Johanna Curiel </div>OWASP Volunteer</div><br>
</div></div><br>______________________________<wbr>_________________<br>
OWASP-Leaders mailing list<br>
<a href="mailto:OWASP-Leaders@lists.owasp.org">OWASP-Leaders@lists.owasp.org</a><br>
<a href="https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders" rel="noreferrer" target="_blank">https://lists.owasp.org/<wbr>mailman/listinfo/owasp-leaders</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>