<div dir="ltr"><div><div>Thats great!<br><br>I've checked a few other pages I know with embedded videos and they look good too.<br><br></div>And thanks for removing the extraneous ['s - not quite sure what I was trying to do there ;)<br>
<br></div>Cheers,<br><br>Simon<br></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Nov 27, 2013 at 5:02 AM, Matt Tesauro <span dir="ltr"><<a href="mailto:matt.tesauro@owasp.org" target="_blank">matt.tesauro@owasp.org</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr">FIXED.<div><br></div><div>(or perhaps I should say I checked the ZAP wiki page and the AppSec Video on the wiki main page and those work fine)</div>
<div><br></div><div>The EmbedVideo extension had hardcoded YouTube as http:// not https://.  I was able to override that setting in LocalSetting.php (which survives source updates of MediaWiki and the EmbedVideo extension) and now all the videos embedded in the wiki for YouTube are SSL'ified.</div>

<div><br></div><div>BTW, it looks like you have a couple extraneous [ characters in your project page.  They are showing up in the latest FF in Linux next to the embedded videos for Zap.  I went ahead and removed them and added a nbsp; between the videos since I was already at that page.</div>

<div><br></div><div>Thanks for alerting OWASP (and me in particular) if the problem.</div><div><br></div><div>For the curious, here's what I added to LocalSettings.php:</div><div><br></div><div><div><font face="courier new, monospace"><div>

#MAT# Added custom video service to SSL'ify YouTube links</div><div># 2013-11-26</div></font></div><div><font face="courier new, monospace">$wgEmbedVideoServiceList["youtube"] = array(</font></div><div><font face="courier new, monospace">     'extern' => </font></div>

<div><font face="courier new, monospace">                 '<iframe src="<a href="https://www.youtube.com/embed/$2?showsearch=0&modestbranding=1" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/$2?showsearch=0&amp;modestbranding=1</a>" ' .</font></div>

<div><font face="courier new, monospace">                 'width="$3" height="$4" ' .</font></div><div><font face="courier new, monospace">                 'frameborder="0" allowfullscreen="true"></iframe>',</font></div>

<div><font face="courier new, monospace">);</font></div></div><div><br></div></div><div class="gmail_extra"><div class="im"><br clear="all"><div>--<br>-- Matt Tesauro<br>OWASP WTE Project Lead<br><a href="http://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Live_CD_Project" target="_blank">http://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Live_CD_Project</a><br>

<a href="http://AppSecLive.org" target="_blank">http://AppSecLive.org</a> - Community and Download site<div>OWASP OpenStack Security Project Lead<div><a href="https://www.owasp.org/index.php/OWASP_OpenStack_Security_Project" target="_blank">https://www.owasp.org/index.php/OWASP_OpenStack_Security_Project</a></div>

</div></div>
<br><br></div><div><div class="h5"><div class="gmail_quote">On Tue, Nov 26, 2013 at 9:58 AM, Matt Tesauro <span dir="ltr"><<a href="mailto:matt.tesauro@owasp.org" target="_blank">matt.tesauro@owasp.org</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div dir="ltr">I suspect this is one of the 55+ undocumented extensions installed on the current wiki.<div><br></div><div>I've been digging through them to see if they are actually used but MediaWiki doesn't allow an easy way to do this short of turning on debug logging which is verbose x 1,000 and would significantly impact the wiki's performance.</div>


<div><br></div><div>I'll be taking some vacation time over the next couple days and will look at the existing extensions to see if I can identify this one.  I think it might be the EmbedVideo extension ( <span style="text-decoration:underline;font-size:15px;font-family:Arial;background-color:transparent;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap"><a href="http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:EmbedVideo" style="text-decoration:none" target="_blank">http://www.mediawiki.org/wiki/Extension:EmbedVideo</a> )</span></div>


<div><span style="text-decoration:underline;font-size:15px;font-family:Arial;background-color:transparent;vertical-align:baseline;white-space:pre-wrap"><br></span></div>I _think_ we're running version 1.0 (at least that's what my notes on the MediaWiki upgrade say) but I will need to look at the actual running code to verify that. I did the big code update from 1.18.x (unsupported version) to 1.19.x (oldest supported version) in August and cleaned up a ton of vestigial, backup and unused code from the wiki including fun things like modifications to pristine source.<br>


<br>I'm currently in the process of getting the wiki updated from 1.19.x to 1.21.x and should have that done over the next several weeks.<div><br></div><div>So give me a couple of days and I'll see what I can find out.</div>


<div><br></div><div>Jonathan:  I bet this extension has http hard coded or possibly its configurable.  I'll look at that while finding the version number.</div></div><div class="gmail_extra"><br clear="all"><div>--<br>


-- Matt Tesauro<br>OWASP WTE Project Lead<br><a href="http://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Live_CD_Project" target="_blank">http://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Live_CD_Project</a><br><a href="http://AppSecLive.org" target="_blank">http://AppSecLive.org</a> - Community and Download site<div>


OWASP OpenStack Security Project Lead<div><a href="https://www.owasp.org/index.php/OWASP_OpenStack_Security_Project" target="_blank">https://www.owasp.org/index.php/OWASP_OpenStack_Security_Project</a></div></div></div>
<br><br><div class="gmail_quote"><div><div>On Tue, Nov 26, 2013 at 7:47 AM, psiinon <span dir="ltr"><<a href="mailto:psiinon@gmail.com" target="_blank">psiinon@gmail.com</a>></span> wrote:<br></div></div>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div><div>
<div dir="ltr"><div><div><div>Just noticed that videos embedded on the OWASP wiki have broken, eg <a href="https://www.owasp.org/index.php/ZAP" target="_blank">https://www.owasp.org/index.php/ZAP</a><br><br></div>This isnt just on the ZAP page - they seem to be broken on all other pages that use this sort of markup: {{#ev:youtube|eH0RBI0nmww}}<br>



</div><br></div>Anyone know whats changed/broken?<br><br>Cheers,<br><br>Simon<span><font color="#888888"><br clear="all"><div><div><div><div><div><br>-- <br><a href="https://www.owasp.org/index.php/ZAP" target="_blank">OWASP ZAP</a> Project leader<br>




</div></div></div></div></div></font></span></div>
<br></div></div><div>_______________________________________________<br>
OWASP-Leaders mailing list<br>
<a href="mailto:OWASP-Leaders@lists.owasp.org" target="_blank">OWASP-Leaders@lists.owasp.org</a><br>
<a href="https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders" target="_blank">https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders</a><br>
<br></div></blockquote></div><br></div>
</blockquote></div><br></div></div></div>
</blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br><a href="https://www.owasp.org/index.php/ZAP" target="_blank">OWASP ZAP</a> Project leader<br>
</div>