[Owasp-leaders] Problems with sending mails to mailing list

Dirk Wetter dirk at owasp.org
Fri Apr 20 11:47:14 UTC 2018


Hi Achim,

for owasp.org the MX records point to google MXers.

Don't know what the reason for the Barracuda was in the first place?

Cheers, Dirk

On 18.04.2018 11:44, Achim wrote:
> Hi,
> 
> several people complained in this list, that "emails are not send" when
> addressed to an OWASP mailing-list.
> 
> *first of all: the reason was not our mailing-list server at lists.owasp.org*
> 
> After some time of researching, the culprit of all mails I have been informed
> about, was  ess.barracudanetworks.com  which is the the MX for lists.owasp.org
> and "tries" to do spam filtering before the mail is forwarded to lists.owasp.org
> Some mails got stuck in the spooler (whatever this means for barracuda, as it
> seems not to spool), one or two where blocked. If possible or necessary, I added
> the sender to the filterng whitelist.
> 
> ----
> 
> @all
> Said this, is there anyboudy who can configure or assist in configureing this
> system?
> Aehm, you want to know what system? Right it identifies itself on the Web-GUI
> as:  Barracuda Cloud Control, Version 2018.4
> That's it.
> 
> @board
> Do we have some support for this system?
> 
> 
> Finally, if you encounter missing mails to mailing-lists again, please contact
> me directly and provide date, time, from and to data of the mail.
> Thanks
> 
> Ciao
> Achim
> _______________________________________________
> OWASP-Leaders mailing list
> OWASP-Leaders at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders
> 

-- 
OWASP Volunteer
Send me encrypted mails (Key ID 0xD0A74569)



More information about the OWASP-Leaders mailing list