[Owasp-leaders] wiki changes - breaks sponsor logos/links?

Matt Tesauro matt.tesauro at owasp.org
Mon Mar 27 16:32:37 UTC 2017


Answering inline:

On Sun, Mar 26, 2017 at 3:45 PM, Kim Carter <kim.carter at owasp.org> wrote:

> Yeah, it broke all the sponsor logos on our site to:
> https://www.owasp.org/index.php/New_Zealand
>

MediaWiki does not default to allowing for external images [1] and in the
upgrade, the option was dropped from LocalSettings.php.

I just added it back in and all these are working.

[1] https://www.mediawiki.org/wiki/Manual:$wgAllowExternalImages


> We fixed the ones on https://www.owasp.org/index.
> php/OWASP_New_Zealand_Day_2017
>
> But the previous years are all broken also:
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2016
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2015
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2013
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2012
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2011
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2010
>
> https://www.owasp.org/index.php/OWASP_New_Zealand_Day_2009
>
These are all working now.


> Really not good for sponsors that fork out a lot of money to help run
> these events.
>
I agree and this wasn't the intent - just a byproduct of an major release
upgrade.

Cheers!

Matt Tesauro

>
>
> Kim Carter
>
> OWASP New Zealand Chapter Leader (Christchurch)
>
> Author of *Holistic Info-Sec for Web Developers*
> <https://leanpub.com/b/holisticinfosecforwebdevelopers>
>
> c: +64 274 622 607 <+64%20274%20622%20607>
> On 27/03/17 06:49, Seba wrote:
>
> Because I have fixed them now myself
> The picture links like [picture link] do not render anymore
> See eg https://www.owasp.org/index.php/BeNeLux_OWASP_Day_2016-2 at the
> bottom
>
> Regards
>
> Seba
>
> On Sun, 26 Mar 2017 at 17:29, Asim Jaweesh <asim.jaweesh at owasp.org> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I can see all the logos correctly, no idea what logo is that.
>>
>> Sent from my iPad
>>
>> On Mar 26, 2017, at 5:15 PM, Seba <seba at owasp.org> wrote:
>>
>> Hi,
>>
>> one of our sponsors pointed out that their logo is not correctly
>> displayed anymore on our chapter leader.
>>
>> When looking at the Belgium chapter (or Netherlands chapter) I notice
>> that pictures with links such as
>> [http://www.vest.nl https://www.owasp.org/images/6/67/Vest.jpg]
>> are not displayed correctly anymore.
>> See at the bottom of https://www.owasp.org/index.php/Belgium
>>
>> Is this related to a wiki upgrade?
>> any similar experiences?
>>
>> regards
>>
>> Seba
>>
>> _______________________________________________
>>
>>
>> OWASP-Leaders mailing list
>> OWASP-Leaders at lists.owasp.org
>> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders
>>
>>
>
> _______________________________________________
> OWASP-Leaders mailing listOWASP-Leaders at lists.owasp.orghttps://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders
>
>
>
> _______________________________________________
> OWASP-Leaders mailing list
> OWASP-Leaders at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-leaders
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-leaders/attachments/20170327/5cbf3140/attachment-0001.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: owasp_member_emailsignature.gif
Type: image/gif
Size: 5563 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-leaders/attachments/20170327/5cbf3140/attachment-0001.gif>


More information about the OWASP-Leaders mailing list