[Owasp-leaders] OWASP Website down!

Dominique Righetto dominique.righetto at owasp.org
Sun Jul 8 10:29:18 UTC 2012


Hi,

It's up from Luxemburg.

Cheers

On Sun, Jul 8, 2012 at 11:25 AM, psiinon <psiinon at gmail.com> wrote:

> I know this only happens infrequently, but it is a bit embarrassing.
> Do we know what went wrong this time, and was is something that could have
> been easily fixed by volunteers with the right access?
>
> Would it help if we had a set of people in different timezones who had
> enough access to fix common problems and who got alerted when the site
> becomes unavailable?
> Until we pay someone to do this of course.
> I'd be happy to be involved.
>
> Free online services like www.monitor.us and www.pingdom.com work well.
> We could always set up an owasp list that gets alerts from these sort of
> services that anyone can subscript to...
>
> Cheers,
>
> Simon
>
> On Sat, Jul 7, 2012 at 3:18 PM, Matt Tesauro <matt.tesauro at owasp.org>wrote:
>
>> Its back up now - at least from Texas / USA.
>>
>> --
>> -- Matt Tesauro
>> OWASP Board Member
>> OWASP WTE Project Lead
>> http://www.owasp.org/index.php/Category:OWASP_Live_CD_Project
>> http://AppSecLive.org - Community and Download site
>>
>>
>>
>> On Sat, Jul 7, 2012 at 8:12 AM, Dominique Righetto <
>> dominique.righetto at owasp.org> wrote:
>>
>>> Hi all,
>>>
>>> Same behavior from Luxemburg.....
>>> "This web page is not available"
>>>
>>> Best regards,
>>>
>>> Dominique
>>>
>>> On Sat, Jul 7, 2012 at 2:04 PM, Tobias <tobias.gondrom at owasp.org> wrote:
>>>
>>>>  Hi all,
>>>>
>>>> I can also confirm the OWASP web pages are not loading (from the UK and
>>>> Germany)
>>>> Ping reaches the server, but page loads time-out.
>>>> Whoever is in charge of the server please try to fix this ASAP!
>>>>
>>>> Best regards, Tobias
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On 07/07/12 12:59, Abbas Naderi Afooshteh wrote:
>>>>
>>>> Hello leaders,
>>>> OWASP website is not loading in Iran.
>>>> dig returns IP 50.57.64.91 and the IP won't load as well.
>>>>
>>>>  How am I supposed to spread the word in my community if the portal is
>>>> not functional there?
>>>> I usually use a private anonymity and privacy setup on a personal
>>>> server to access Internet, that's why I don't have the problem.
>>>>
>>>>  Could anyone trace it and find the problem?
>>>> Then someone propose a solution?
>>>>
>>>>  -Abbas
>>>>   ______________________________________________________________
>>>> *Notice:** *This message is *digitally signed*, this means that its *
>>>> source* and *integrity* are verifiable.
>>>> Certain mail clients would automatically verify this email and present
>>>> a "*signed and sealed*" sign, but others might just provide  a
>>>> downloadable file (smime.p7s), which includes the X.509 certificate and the
>>>> signature body.
>>>> In this case, you can either ignore it or manually verify it. Read more
>>>> on this at Certified E-Mail with Comodo and Thunderbird<http://abiusx.com/certified-e-mail-with-comodo-and-thunderbird/> at
>>>> AbiusX.com
>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>
>
>
> --
> OWASP ZAP: Toolsmith Tool of the Year 2011<http://holisticinfosec.blogspot.com/2012/02/2011-toolsmith-tool-of-year-owasp-zap.html>
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-leaders/attachments/20120708/447d0c35/attachment.html>


More information about the OWASP-Leaders mailing list