[Owasp-csrfguard] Owasp-csrfguard Digest, Vol 19, Issue 6

Manish Sharma manish2aug at gmail.com
Mon Jan 30 21:19:36 UTC 2012


Hi,

I am new to CSRF Guard, and I am getting some jasper exception when I am
using csrf tag. Actually I am passing a value of uri at runtime by using
expression tag and I am getting the following exception

"According to TLD or attribute directive in tag file, attribute uri does
not accept any expressions"

I am trying this.

<a href="<%=link%><csrf:token uri="<%=pageUri %>"/>"/><fmt:message
key="<%=resourceCode%>"/></a>

Please help me out how can I get it working.

Thanks
Manish Kumar

On Mon, Jan 30, 2012 at 2:00 PM, <owasp-csrfguard-request at lists.owasp.org>wrote:

> Send Owasp-csrfguard mailing list submissions to
>        owasp-csrfguard at lists.owasp.org
>
> To subscribe or unsubscribe via the World Wide Web, visit
>        https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-csrfguard
> or, via email, send a message with subject or body 'help' to
>        owasp-csrfguard-request at lists.owasp.org
>
> You can reach the person managing the list at
>        owasp-csrfguard-owner at lists.owasp.org
>
> When replying, please edit your Subject line so it is more specific
> than "Re: Contents of Owasp-csrfguard digest..."
>
>
> Today's Topics:
>
>   1. Bug/new feature request (Amon Amon)
>
>
> ----------------------------------------------------------------------
>
> Message: 1
> Date: Mon, 30 Jan 2012 11:26:59 +0000
> From: Amon Amon <argenstijn at hotmail.com>
> To: <owasp-csrfguard at lists.owasp.org>
> Subject: [Owasp-csrfguard] Bug/new feature request
> Message-ID: <SNT135-W260DD0540EAF7493E3BE75DA8D0 at phx.gbl>
> Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-1"
>
>
>
>
>
> Hi all, Just a little feature request for the next version of CsrfGuard.
> Currently all the actions which are executed when a CRSF exception occurs
> cannot be prioritized. I will like to have some influence on the execution
> plan of the actions which i define for the CSRF. The problem which i had is
> that the forward action was executed before the requestAttribute action
> (bug!). There is no 'good' solution to fix this problem in the current
> version.Currently i am just building a new action which sets the request
> attribute and forwards the request. Cheers,Mark
> -------------- next part --------------
> An HTML attachment was scrubbed...
> URL: <
> http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-csrfguard/attachments/20120130/ff816702/attachment-0001.html
> >
>
> ------------------------------
>
> _______________________________________________
> Owasp-csrfguard mailing list
> Owasp-csrfguard at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-csrfguard
>
>
> End of Owasp-csrfguard Digest, Vol 19, Issue 6
> **********************************************
>



-- 
-------------------------
Thanks & Regards
Manish Kumar
| Mob: +91-9911635906 |
manish2aug at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-csrfguard/attachments/20120130/f63bd04d/attachment.html>


More information about the Owasp-csrfguard mailing list