[Owasp-board] Wiki en Espanol?

Dennis Groves dennis.groves at owasp.org
Fri Apr 18 22:04:40 UTC 2014


Hi Josh,

I can not reproduce this issue on OWASP.org. However, I did have a problem
like this with chrome the other day where it kept translating everything I
tried to visit into Portuguese. If you are using chrome? You can try
restarting it, that worked for me.

Cheers,

Dennis


On Fri, Apr 18, 2014 at 2:40 PM, Josh Sokol <josh.sokol at owasp.org> wrote:

> I was just on the owasp.org site and it looks like somehow the default
> language got changed from English to Spanish.  It changes to English for me
> when I log in, but if I am not logged in, it's all in Spanish.  Any idea
> what's up?
>
> ~josh
>
> _______________________________________________
> Owasp-board mailing list
> Owasp-board at lists.owasp.org
> https://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-board
>
>


-- 
Dennis Groves <http://about.me/dennis.groves>, MSc
Email me, <dennis.groves at owasp.org> or schedule a meeting<http://goo.gl/8sPIy>
.
*This email is licensed under a CC BY-ND 3.0
<http://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/deed.en_GB> license.*
Stand up for your freedom to install free
software.<http://www.fsf.org/campaigns/secure-boot/statement>
Please do not send me Microsoft Office/Apple iWork documents.
Send OpenDocument <http://fsf.org/campaigns/opendocument/> instead!

<http://www.owasp.org/>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-board/attachments/20140418/ec9d6caf/attachment.html>


More information about the Owasp-board mailing list