[Owasp-board] Problem with the OWASP mail servers

Laurence Casey larry.casey at aspectsecurity.com
Thu Jul 5 01:37:12 UTC 2007


I just fixed the mail server. You should start seeing mail soon. Sorry
for the delays.

 

--Larry

 

From: Dinis Cruz [mailto:dinis at ddplus.net] 
Sent: Wednesday, July 04, 2007 1:47 PM
To: Vicente Aguilera
Cc: OWASP Board; Jeff Williams; Laurence Casey
Subject: Re: Problem with the OWASP mail servers

 

Hi Vicente,

Yes there are problems with the current OWASP servers, Jeff and Larry
can provide more details

Dinis Cruz
Chief OWASP Evangelist
http://www.owasp.org 

On 7/4/07, Vicente Aguilera <vaguilera at isecauditors.com> wrote:

Hi Dinis,

I do not receive (vicente.aguilera at owasp.org) the mail sent from
external domains to the OWASP. There
is some problem with the mail servers? I'm waiting for many e-mails and 
it would need to solve this problem rapidly.

Can you help me? Thank you very much.


Regards,

--
_________________________________
Vicente Aguilera Diaz
OWASP Spain chapter leader
CISA, CISSP, ITIL, CEH Instructor, OPSA, OPST 
vicente.aguilera at owasp.org
Homepage: http://www.owasp.org/index.php/Spain
Mailing list: http://lists.owasp.org/mailman/listinfo/owasp-spain
PGP: 0xD21C1EF8 - D1F0 E0B5 2ACC B4B5 57CD  C427 58B7 CF0D D21C 1EF8
_________________________________




-- 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.owasp.org/pipermail/owasp-board/attachments/20070704/66722204/attachment-0002.html>


More information about the Owasp-board mailing list